Proses kebaikan dan keburukan

​Arep nglakoni elek lan apik kuwi proses e podo wae.

1.di pekso

2.seneng 

3.ketagihan

Contone ..ngombe MIRAS.

kaping pisanan mesthi di pekso ..mergane omben miras kuwi ora enak.

.umpomo o enak rasane mesthi ora enek efek e.

minimal arep ngombe..awak e dw mesthi mekso cangkem ngulu ombenan kuwi..

terus suwi2 dong kulino malih enak seneng..la lek wes ngrasak ne enek mesthi Ketagihan.

bahayane kuwi lek ketagihan..

Ora bedo wong nglakoni apik ..proses e yo podo.contone nglakoni ibadah..

Pisanan awake dewe kudu di pekso ..mekso pribadi ne dewe supoyo gelem ngibadah..

lek wes mekso awak e dewe..suwi2 awak e dewe seneng ngibadah..

lek ora ngibadah koyo enek seng kurang..

sak teruse lek wes seneng ngibadah suwi2 KETAGIHAN..

KETAGIHAN ngibadah rumongso panggah kurang lek ibadah..

akhire dadi Pakulinan seng InsyaAllah apik..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s